28.4 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024

Horoscop

Berbec

Horoscop de weekend

Nişte nelămuriri sentimentale îi vor obseda pe Berbeci în aceste zile: se vor simţi nesiguri pe ei, vor cere în mod repetat partenerilor dovezi ale iubirii pe care le-o poartă, nu se vor mai îngriji şi vor fi deprimaţi. Acest lucru nu este necesar, o simplă discuţie deschisă ar putea să le dea răspunsurile pe care le caută. E bine să stea de vorbă şi cu prietenii apropiaţi, pentru a primi şi nişte păreri obiective.

Horoscop săptămânal

Vă purtaţi ca un om matur, aşezat, care nu-şi permite să piardă timpul pe experimente. Mulţi aşteaptă de la dumneavoastră maximă seriozitate şi, pentru că nu vă puteţi juca nici cu jobul, nici cu familia, le veţi trata pe toate mai serios ca oricând, chiar cu riscul ca unii să spună despre dumneavoastră că sunteţi prea închistat, rigid, lipsit de flexibilitate. De fapt, sunteţi supus unor reguli mai dure.

Taur

Horoscop de weekend

Taurii vor fi iritabili şi puşi pe ceartă. La baza acestui comportament copilăresc poate sta o dezamăgire sentimentală, pe care nici ei nu o vor recunoaşte ca atare. Ar fi bine să analizeze situaţia, pentru că ieşirile lor nervoase nu vor fi suportate multă vreme de cei din jur. Înainte de a face o schimbare importantă în orice domeniu al vieţii, e recomandat să se uite bine înapoi, să fie siguri că nu au lăsat în urmă conflicte nerezolvate sau întrebări fără răspuns.

Horoscop săptămânal

Munciţi mult, cu multă conştiinciozitate, motivat de un rezultat care vă va răsplăti la finalul acestor eforturi. Preferaţi să fiţi lăsat să duceţi totul mai departe în stilul propriu, deoarece daţi randament numai dacă sunteţi propriul şef, cel care decide direcţia şi strategia. Nu prea suportaţi să staţi la cheremul cuiva, iar dacă alţii vă pun lider de echipă, veţi fi foarte fericit.

Gemeni

Horoscop de weekend

Weekendul Gemenilor va fi caracterizat de o confuzie totală. Li se vor oferi tot felul de ocazii, vor primi propuneri tentante, care nu ascund, de fapt, decât un lung şir de probleme. Îşi aduc mereu aminte că nimic serios nu se câştigă peste noapte şi că există puţini oameni cu adevărat dezinteresaţi. Vor primi veşti bune, legate de bani: aceştia vor veni în urma restituirii unor datorii. Să fie atenţi la ceea ce li se propune, să reflecteze şi să se concentreze mai mult asupra carierei.

Horoscop săptămânal

Nimic special nu apare la orizont, dar liniştea care se prefigurează vă convine pentru că vă puteţi ocupa de tot felul de treburi pe care
le-aţi tot amânat până acum, deoarece existau alte priorităţi. Rutina nu vi se pare obositoare, ci vă asumaţi sarcinile fără să crâcniţi, mobilizându-i cu succes şi pe ceilalţi membri ai familiei în aceleaşi preocupări domestice.

Rac

Horoscop de weekend

Racii discută în aceste zile tot despre bani. Nu ca scop, nu e vorba de vreo sumă anume, pe care şi-o propun ca ţintă, ci ca mijloc de a rezolva probleme de altă natură: poate au greşit cuiva şi simt nevoia să repare acest lucru printr-o cheltuială mai însemnată, poate vor avea de plătit daune, sau poate vor dori să ofere un cadou deosebit unei persoane apropiate. Cert este că mobilul acestei dorinţe de bani ţine de domenii altruiste. În dragoste, riscă să aibă nişte discuţii cam neplăcute, legate de viaţă intimă.

Horoscop săptămânal

Gândul dumneavoastră zboară spre alte meleaguri, poate la o destinaţie de vis în care speraţi să ajungeţi odată şi-odată sau spre locul unde se află cineva drag dumneavoastră. Ţintiţi sus, atras de ţeluri noi, care vă dinamizează şi vă dau curajul să porniţi pe alt drum. E cale lungă până la succes, dar credeţi în visul dumneavoastră şi sunteţi pregătit să vâsliţi până la capăt, oricât ar dura!

Leu

Horoscop de weekend

Se preconizează călătorii importante, care le pot schimba viaţa, chiar dacă la început acest lucru nu pare posibil. Va trebui ca Leii să-şi adune toată energia şi să gândească pozitiv, ceea ce, sub aspect astrologic, îi şi caracterizează. Situaţia financiară nu va fi strălucită, dar nici nu vor avea necazuri legate de bani. Dragostea e încă un subiect controversat, dar şanse de împlinire sentimentală vor apărea în viitorul apropiat, trebuie doar ca ei să ştie să profite de ce le oferă destinul.

Horoscop săptămânal

Scăpaţi de unele griji financiare care nu v-au lăsat în pace lună trecută. Plătiţi facturi restante, achitaţi datorii mai vechi sau primiţi banii pe care îi aşteptaţi cu sufletul la gură de ceva vreme. Multe aspecte stresante legate de veniturile dumneavoastră revin acum la normal şi parcă răsuflaţi uşurat că
s-au mai domolit. Ce a fost mai greu a trecut!

Fecioară

Horoscop de weekend

Fecioarele au noroc de un weekend total nepotrivit gusturilor şi temperamentului lor zodiacal: vor cunoaşte multă lume, vor ieşi des, se vor distra, vor face chiar mici nebunii inofensive. Această ieşire din normalitate le va prinde foarte bine, mai ales celor care muncesc mult. Banii nu le vor stresa şi nici nu vor avea chef să se gândească la lucruri serioase. În dragoste, nativii sunt destul de derutaţi şi tentaţi să se arunce cu capul înainte: să fie atenţi să nu se pună în situaţii ridicole. Au undă verde la distracţie!

Horoscop săptămânal

Cine să vă fie mai aproape de suflet dacă nu partenerul de viaţă? Dacă sunteţi în impas, vorbiţi deschis cu omul iubit şi cereţi-i sfatul, pentru că atât aşteaptă de la dumneavoastră: un semn că aveţi nevoie de el. Va demonstra concret cât de important sunteţi pentru el, preluând o parte din grijile dumneavoastră. Iată ce om valoros aveaţi alături!

Balanţă

Horoscop de weekend

Pentru Balanţe se întrevăd călătorii scurte, dar importante. Pe drum, există riscul unor probleme legate de pierderea (sau uitarea) unor acte sau de întârzieri. Starea lor sufletească va fi pozitivă, deşi punctată de uşoare emoţii. Banii vor fi suficienţi pentru planurile lor, dacă vor şti să-i gestioneze corect. Nu este momentul pentru achiziţii inutile. Dragostea se arată mai mult sub forma unor tachinări, a unor jocuri psihologice, chiar şi în cazul celor cuplaţi.

Horoscop săptămânal

Aţi ajuns la o răscruce de drumuri şi nu ştiţi încotro să mergeţi. Dintre variantele oferite, una vi se pare mai dificilă, şi culmea, nu vă veţi lăsa atras de căi facile, în care nu vi se cere mai nimic, ci de panta cea mai abruptă. Pe cât de greu e urcuşul până la ţelul propus, pe atât de mare va fi satisfacţia succesului, atunci când vă veţi vedea pe culme!

Scorpion

Horoscop de weekend

O mică dezamăgire legată de bani va umbri începutul acestui weekend, dar Scorpionii sunt, prin excelenţă, nişte luptători, aşa că vor depăşi repede momentul. Vor avea nişte frământări şi neclarităţi legate de statutul lor profesional: e important să discute din timp cu cei cu care lucrează, pentru a lămuri situaţia. Dragostea se va face simţită sub forma unei întâlniri neaşteptate, dar li se recomandă prudenţă: riscul unei relaţii însoţite de complicaţii e destul de mare. Celor cuplaţi li se recomandă să-şi facă timp pentru a petrece câteva momente intime cu partenerul.

Horoscop săptămânal

Banii creează o stare de disconfort psihic, pentru că, atâta timp cât nu vă aflaţi pe un teren stabil, nu aveţi cum să vă simţiţi în largul dumneavoastră. Vă apropiaţi de finalul unei acţiuni pentru care aţi depus mari eforturi până acum, dar nu sunteţi foarte sigur nici de rezultate, nici dacă aţi parcurs toate etapele necesare. Vă este puţin frică de finalurile definitive, dacă vă răzgândiţi mâine?

Săgetător

Horoscop de weekend

Săgetătorii vor avea mai mult chef să se ocupe de ei: poate că vor merge la sală, la cumpărături sau vor face curăţenie generală în casă. Acest lucru le va face foarte bine din punct de vedere psihic, îi va remonta şi îi va ajuta să fie mai calmi şi mai binedispuşi. În dragoste apar câteva tulburări, legate de nişte promisiuni neîndeplinite. Nimic ireparabil, atâta timp cât nu se ajunge la reproşuri dure şi acuzaţii. Situaţia financiară este bună, vor fi mulţumiţi, dar e loc şi de mai bine. Să aibă grijă să nu fie amestecaţi în intrigi la locul de muncă, pentru că se va lăsa cu probleme.

Horoscop săptămânal

Cariera este locul unde aveţi cele mai multe dezamăgiri, pentru că şefii nu vă tratează amabil, dar nici dumneavoastră nu lăsaţi cea mai bună impresie. E ca şi cum aţi lua o notă proastă şi, în loc să luptaţi să vă recuperaţi poziţia, vă lăsaţi copleşit de gânduri negative, de complexe, de teama de a mai spune ceva. Eşecul vă doboară, nu vă ambiţionează şi vă retragaţi în lumea dumneavoastră.

Capricorn

Horoscop de weekend

Capricornii au în continuare baftă la tot ceea ce înseamnă schimbări însemnate în modul de viaţă: încearcă să-şi pună totul în ordine, începând cu gândurile lor. Deşi se urnesc greu, sunt foarte puternici şi pot dovedi un curaj nebun când e vorba de a o rupe cu trecutul. Partea proastă e că vor fi permanent ţinta unor invidii şi a unor bârfe extrem de răutăcioase tocmai de unde nu s-ar fi aşteptat. Minciunile care se vor vehicula în jurul lor nu-i vor afecta, pentru că vin de la persoane lipsite de credibilitate. În dragoste e din ce în ce mai bine.

Horoscop săptămânal

Aţi ajuns la finalul mult aşteptat al unui proces de durată, la care aţi contribuit alături de un grup de colegi. Aţi muncit cot la cot, iar acum celebraţi reuşita tot împreună, ca o echipă bine închegată care a demonstrat că este eficientă în planuri de cursă lungă. Poate a venit vremea să vă luaţi rămas-bun de la un prieten sau să vă despărţiţi de un colectiv îndrăgit.

Vărsător

Horoscop de weekend

Se vor face încercări insistente de a zgudui viaţa Vărsătorilor, mai ales în domeniul sentimental. Aceştia trebuie să fie atenţi şi să nu creadă bârfele pe care le aud, chiar dacă vin de la persoane care aparent nu ar avea nici un interes să le facă rău. Se preconizează un conflict la serviciu, cu o persoană de sex feminin. În relaţiile amoroase, sunt mai înclinaţi spre profunzime şi sunt dispuşi să consolideze ceva serios.

Horoscop săptămânal

Şansa vă propulsează în faţă, iar reflectoarele sunt îndreptate spre dumneavoastră. Sunteţi foarte atent la ceea ce faceţi, pentru că este momentul dumneavoastră de glorie şi nu aveţi voie să greşiţi. Trebuie doar să arătaţi ce sunteţi în stare, nu vă gândiţi la altceva decât la succes, pentru că aveţi de partea dumneavoastră norocul şi aranjaţi în aşa fel lucrurile încât să fiţi învingător.

Peşti

Horoscop de weekend

Este foarte important ca Peştii să-şi păstreze calmul în acest weekend, deoarece vor fi confruntaţi cu tot felul de situaţii neplăcute, mai ales în viaţa profesională: este posibil să li se aducă acuzaţii nefondate, să primească reproşuri, critici şi chiar să fie jigniţi. Partea bună este că vor ieşi cu capul sus din aceste confruntări, dar, în sinea lor, se vor simţi răniţi şi se vor gândi chiar la o schimbare radicală, la o demisie. În dragoste, lucrurile vor fi armonioase dacă se vor abţine să-şi descarce nervii pe partener.

Horoscop săptămânal

Iubirea vă face să zburaţi, vă simţiţi în al nouălea cer, pentru că trăiţi momente deosebite în doi. Vă îndrăgostiţi lulea de o persoană care vă zăpăceşte complet cu un zâmbet sau partenerul oficial vă iubeşte atât de mult, încât sunteţi convins de dragostea sa. Sunteţi iubit şi iubiţi la cote maxime!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS